Zemiaky pečené s mäsom

Foto recepty - vyskúšané » Bravčovina » Zemiaky pečené s mäsom

 

 

Zemiaky pečené s mäsom

 

Potrebujeme: bravčovú masť, zemiaky (0,8-1,0kg), cibuľa 1-2ks, bravčové stehno (cca 500g), soľ, čierne korenie, grilovacie korenie

 

Ako na to: Mäso a zemiaky si nakrájame na kúsky. Pekáč vymastíme bravčovou masťou. Naukladáme zemiaky, mäsko a nakrájanú cibuľku. Osolíme, okoreníme a dáme piecť na 200 stupňov 50 - 60 minút, respektíve do upečenia mäsa a zemiakov.

 

 

Podávame so zaváranými uhorkami alebo s čalamádou. Dobrú chuť...

 

 

 

 

 

 

 

 

Obľúbené recepty:

 

Segedínsky guláš Grilovaná bravčová panenka so šampiňónmi a zeleninkou