Zabíjačková kapusta

Foto recepty - vyskúšané » Bravčovina » Zabíjačková kapusta

 

 

Zabíjačková kapusta

 

Potrebujeme: bravčová masť, cibuľa, kyslá kapusta, bravčové plece, soľ, korenie, červená paprika, rasca, cesnak

 

 

Ako na to: na rozpustenej masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na kúsky nakrájané mäso, prudko opečieme. Osolíme a okoreníme.

 

 

Pridáme cca. 2-3 dcl vody, dusíme 20 minút do odparenia vody. Nadrobno nasekanú kapustu dáme do hrnca a povaríme ešte cca 15-20 minút - kým kapusta zmäkne.

 

 

 

Môžeme podávať so zemiakmi alebo s čerstvým pečivom. Dobrú chuť...

 

 

 

 

 

 

 

 

Obľúbené recepty:

 

Bravčová panenka so slivkovou omáčkou Bravčové mäso na kyslých uhorkách