Španielsky vtáčik

Foto recepty - vyskúšané » Hovädzie mäso » Španielsky vtáčik

 

 

Španielsky vtáčik

 

Potrebujeme: hovädzí valec, kyslé uhorky, zaváraná kápia, uvarené vajíčka, plnotučná horčica, slaninka, párky, soľ, čierne korenie, olej, majorán

 

 

Ako na to: mäso umyjeme a nakrájame na tenké plátky, vyklepeme. Každý plátok trocha osolíme a okoreníme a potrieme horčicou. Na každý plátok uložíme kúsok slaninky, párky, uhorku, kápiu a štvťku vajíčka a zabalíme do rolky (previažeme potravinárskou niťou).

 

 

Na rozohriatom oleji rolky orestujeme, potom podlejeme vodou, okoreníme (majorán) a dusíme 45-50 minút.

 

 

 

Podávame s ryžou. Dobrú chuť...

 

 

 

 

 

 

 

 

Obľúbené recepty:

 

Hovädzie s paradajkovou omáčkou Hovädzie mäso na víne