Ragú z morčacieho mäsa

Foto recepty - vyskúšané » Kuracina, hydina » Ragú z morčacieho mäsa

 

 

Ragú z morčacieho mäsa

 

Potrebujeme: morčacie mleté mäso, cibuľa, olej, lúpané paradajky v konzerve, soľ, korenie, bazalka

 

 

Ako na to: Na oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku. Postupne pridávame aj mleté mäso, ktoré orestujeme. Zalejeme trochou vody, osolíme, okoreníme a necháme dusiť 10 - 15 minút.

 

 

Pridáme lúpané paradajky, necháme podusiť tak cca. 3 minúty a odstavíme.

 

 

 

Ako prílohu podávame pečené zemiaky alebo zelerové hranolky. Dobrú chuť...

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Obľúbené recepty:

 

Kuracie prsia so šampiňónmi a zeleninou Kuskus s olivami a kuracinkou Kurča na Leči Rizoto z quinoi Kuraco-zeleninový BULGUR