Pečeňová nátierka

Foto recepty - vyskúšané » Pomazánky » Pečeňová nátierka

 

 

Pečeňová nátierka

 

Potrebujeme: pečeňovú paštétu (cca 150 - 180g), 3 vajíčka, 1 cibuľu, soľ, korenie, majoránku, olivový olej

 

 

Ako na to: cibuľu si ošúpeme a nakrájame na drobno a osolíme. Na panvici s troškou oleja ju urestujeme dosklovita, asi tak 3 až 5 minút.  Potom pridáme paštétu, ktorú za stáleho miešania ďalej restujeme nejaké 3 minútky, paštéta sa nám tak trochu rozpustí.

 

 

 

Nakoniec pridáme vajíčka, korenie a štipku majoránky a miešame do stuhnutia vajec. Mala by nám vzniknúť hmota podobná praženici. Môžeme hneď podávať teplé, ale dobre to chutí aj studené. Dobrú chuť...

 

 

 

 

 

 

 

 

Obľúbené recepty: