Kuracie rezančeky s toskánskou zeleninou

Foto recepty - vyskúšané » Kuracina, hydina » Kuracie rezančeky s toskánskou zeleninou

 

 

Kuracie rezančeky s toskánskou zeleninou

 

Potrebujeme: kuracie prsia, olivový olej, soľ, korenie, zeleninu - čerstvá alebo mrazená (cuketa, mrkva, brokolica, baklažán)

 

 

Ako na to: Umyté kuracie prsia si nakrájame na malé kúsky, osolíme okoreníme. Na panvici rozohrejeme olivový olej a prudko orestujeme všetko mäso. Restujeme tak 5-7 minút.

 

 

Pridáme nakrájanú zeleninu, zalajeme trochou vody a necháme 15-20 minút dusiť. Občas premiešame.

 

 

 

Môžeme podávať. Dobrú chuť...

 

 

 
 
 

 

 

 

Obľúbené recepty:

 

Kuracie prsia so šampiňónmi a zeleninou Kuskus s olivami a kuracinkou Kurča na Leči Rizoto z quinoi Kuraco-zeleninový BULGUR