Kaleráb s vajíčkom

Foto recepty - vyskúšané » Zelenina » Kaleráb s vajíčkom

 

 

Kaleráb s vajíčkom

 

Potrebujeme: 1kg kalerábu, 8 vajíčok, 2 cibule, soľ, vegeta, olej

 

 

Ako na to: kaleráb ošúpeme a nakrájame na menšie kocky. Do hrnca s vodou dáme kaleráb, pridáme 2KL vegety a varíme asi jednu hodinu, respektíve do zmäknutia kalerábu. Keď je kaleráb mäkký, tak ho scedíme a necháme odkvapkať.

 

 

 

Cibuľu si nakrájame najemno a v hrnci na oleji urestujeme. Pridáme kaleráb, vajíčka, osolíme a miešame do stuhnutia vajíčok.

 

 

Podávame s bielym čerstvým chlebom. Dobrú chuť...

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Obľúbené recepty:

 

Zeleninové ragú - omáčka z cukety a baklažánu Dusené šampiňóny so zeleninou Cuketová pizza Zeleninové fašírky s ovsenými vločkami Pečený baklažán